11 de febrer de 2018

Cinquè social, temporada 2017-2018

Divendres dia 9 de febrer va tenir lloc el cinquè social de la temporada, el veredicte del qual va signar en Domènec Freixedes, de La Ràpita.

Amb aquest social depassem l’equador de la temporada, i les posicions capdavanteres comencen a fixar-se. Els 10 aconseguits per Francesc Alasà i Rita Gómez els mantenen en les primeres posicions, separats tan sols per mig punt, però ja es distancien una mica més de la tercera classificada, Sònia Hernández, que té 42,5 punts. La resta de la classificació va tenir alguns canvis, tanmateix la que sí que es manté inamovible és Joana Colomé, que obtindrà gairebé segur el premi a la constància.

Canviaran les tornes el proper social? el tema de “abans de l’hora blava la llum pinta el paisatge” (sic) ens ho dirà. La data, el 9 de març