13 de juny de 2019

I acaba la temporada de socials 2018-2019

Doncs sí, s’acaba la temporada regular, amb el darrer social i tema lliure. El veredicte va anar a càrrec de la coneguda fotògrafa vilafranquina Maria Rosa Ferré la qual va atorgar tres màximes puntuacions a Toni Torné, Rita Gómez i Laura Pérez.

El resultat final de la temporada dóna com a guanyador de la mateixa a Climent Clerch, amb un total de 78 punts, seguit de Francesc Alasà i Laura Pérez empatats amb 77,5 punts, cosa que permet a Encarna Cao de fer-se amb el tercer lloc, amb un total de 76,5 punts. A la part de baix, amb el premi a la “constància” (la puntuació més baixa sense deixar de presentar fotos cap mes) tenim a la incombustible Joana Colomé, amb 53,5 punts.

La classificació es pot veure a l’enllaç corresponent.

M. Rosa Ferré amb els membres de Junta de Flash Gelida