Calendari de temes lliures i obligats

7 d’octubre 2016      tema lliure (1)

11 de novembre        tema “vintage”(2)

9 de desembre          tema “costes marines”

13 de gener 2017      tema lliure

10 de febrer              tema “postes de sol”(3)

10 de març                tema “llums”(4)

7 d’abril                     tema “natura morta amb una sabata”(5)

12 de maig                tema “esports d’aigua”(6)

9 de juny                   tema “flors”

 

  • (1) lliure vol dir qualsevol temàtica i qualsevol tècnica fotogràfica
  • (2) hom defineix “vintage” (segons l’accepció de la wikipedia) com el terme emprat per a referir-se a objectes o accessoris amb certa edat, que NO PODEN CATALOGAR-SE COM A ANTIGUITATS, i, que es considera que han millorat o s’han revaloritzat amb el pas del temps. S’utilitza per fer referència a instruments musicals, automòbils, llibres, fotografies, i més recentment, peces de roba o accessoris de vestir.
  • (3) postes de sol: amb el sol encara visible. NO val quan el sol ja està totalment ocult o la coneguda com a “hora blava”
  • (4) segons defineix qui va proposar el tema, es refereix a llums d’ORIGEN ARTIFICIAL, en paraules textuals, “aparells que produeixen llum i estan encesos”
  • (5) a parer de l’autora de la proposta, entenem sabata com a qualsevol peça per a caminar i protegir els peus: sabata, sabatilla, bota, sandàlia, xancleta, etc. Per a referència de base, NO EXPLÍCITA (que no cal copiar exactament el model), podeu veure l’obra de Joan Miró que du el mateix títol que el tema. Si consulteu la viquipèdia (versió catalana) tindreu bones referències de l’obra amb els elements que la composen
  • (6) inclou els esports considerats de piscina (natació, waterpolo, sincronitzada, salts de palanca o trampolí, etc) els de mar sigui a nivell (surf, windsurf i les seves variants) com a sota nivell (apnea, snorkel, submarinisme, etc) i els que entren en la categoria d’aventura, com barranquisme, rafting, aigües braves, etc. També inclou la pesca.

 PER TAL DE MANTENIR UN BON NIVELL COMPETITIU, ES PREGA D’AJUSTAR-SE ESTRICTAMENT A LES NOTES EXPLICATIVES.

Qualsevol dubte que tinguem el podem consultar amb la Junta o amb el/la proposant del tema