Flash de Festa Major 2015

Un any més, Flash Gelida es complau en presentar el seu concurs estatal de fotografia “Flash de Festa Major. I ja són 24 edicions. En la d’enguany, hem repescat un tema òbviament ja utilitzat, doncs es tracta d’un dels elements més singulars de la nostra població. Si per alguna cosa es coneix Gelida, és pel Funi… i pel Castell. Aquest castell nostre que ja ens acompanya des de l’any 941, i que gràcies a l’empenta d’un grup de gent de Gelida, que es van constituir en l’Associació d’Amics del Castell de Gelida, van aconseguir endegar la recuperació d’una part important de la nostra història.

Enguany l’Associació d’Amics del Castell compleix 50 anys. I és per això que Flash Gelida vol contribuir a aquesta efemèride convocant el nostre concurs de fotografia amb el tema Castell de Gelida.

 


 

Un año más, Flash Gelida se complace en presentar su concurso estatal de fotografía “Flash de Festa Major”. I ya son 24 ediciones. En la de este año, hemos repescado un tema, obviamente ya utilizado, pues se trata de uno de los elementos más singulares de nuestra población. Si por algo es conocida Gelida, es por el Funicular… y por el castillo. Este castillo nuestro que ya nos acompaña desde el año 941, y que gracias al empuje de un grupo de gente de Gelida, que se constituyó en la Associació d’Amics del Castell, consiguieron iniciar la recuperación de una parte importante de nuestra historia.

Este año la Associació d’Amics del Castell cumple 50 años. Y es por ello que Flash Gelida quiere contribuir a este efemérides convocando nuestro concurso de fotografía con el tema Castillo de Gelida.


 

Veredicte. Fotos i acta

El dia 25 de juliol s’ha celebrat el veredicte del 24è Concurs Flash de Festa Major. Els Jurats han estat Carles Alasraki Albertí, Manel Caballé Miquel i Ferran Moran Gay.

Primer han deliberat sobre el tema lliure, amb 159 fotografies

Les fotos guanyadores del tema lliure són:

1r premi per a Sense títol – 3, de Santi Viladrich, de Manresa
2n premi per a Finestra, de Josep Catasús Vallès
3r premi per a La bicicleta, de Miquel Planells Saurina

Seguidament s’ha procedit al veredicte del tema local “Castell de Gelida”

Les fotos guanyadores del tema Castell de Gelida són:

1r premi per a Escala paraigua, de Pep Codina Torras
2n premi per a Porta i creus, de David Fernández Cano
3r premi per a Líneas, d’Antonio Planas Ortiz

I finalment ha estat el torn per a la millor foto d’entre els socis de Flash Gelida, que ha estat
la que du per títol Roses i perles, de Rita Gómez Cardona

Acta del 24è Concurs Fotogràfic Flash de Festa Major

Acta 24


Inauguració exposició

Diverses imatges de la inauguració de l’exposició del 24è Flash de Festa Major. Per part de l’Ajuntament, el Regidor de Cultural Pep Anfruns, i per part de Flash Gelida el nostre president Francesc Alasà

Lliurament de premis

Lliurament dels premis del 24è Flash de Festa Major d’enguany. Després d’unes paraules de benvinguda per part del president de Flash Gelida, s’ha procedit al lliurament dels premis en metàl·lic i trofeus.

Després ha pres la paraula la presidenta de l’Associació d’Amics del Castell de Gelida per comentar el lliurament d’uns premis especials que l’AACG ha decidit atorgar a tres fotògrafs no coincidents amb els premiats al Flash de Festa Major. Aquests autors són: Andreu Noguero, Joan Clanchet i Montse Llopart.

Per finalitzar, el Regidor de Cultura, Pep Anfruns, ha emplaçat Flash Gelida a continuar amb la nostra trajectòria i a preparar la propera edició del concurs, la 25a, i que, en paraules seves, “l’hem de fer grossa”.