Celebrat el 28è Concurs Fotogràfic “Flash de Festa Major”

El passat dia 27 de juliol va tenir lloc el veredicte del 28è Concurs Fotogràfic “Flash de Festa Major”. Els jurats varen ser Miguel Parreño, Salvador Atance i Pere Ribera. Els resultats del veredicte queden recollits en l’acta que podeu consultar tot seguit

ACTA 28 FLASH FESTA MAJOR

Les fotos guanyadores (doble clic per ampliar)

 

Galeria de fotos finalistes. Tema lliure

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Galeria de finalistes tema Gelida

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Exposició col·lectiva a La Llibreteria

Flash Gelida i La Llibreteria presentaran, el proper divendres dia 21, a les 7 de la tarda, una exposició col·lectiva dels membres de l’associació, amb unitat temàtica gelidenca.

 

I acaba la temporada de socials 2018-2019

Doncs sí, s’acaba la temporada regular, amb el darrer social i tema lliure. El veredicte va anar a càrrec de la coneguda fotògrafa vilafranquina Maria Rosa Ferré la qual va atorgar tres màximes puntuacions a Toni Torné, Rita Gómez i Laura Pérez.

El resultat final de la temporada dóna com a guanyador de la mateixa a Climent Clerch, amb un total de 78 punts, seguit de Francesc Alasà i Laura Pérez empatats amb 77,5 punts, cosa que permet a Encarna Cao de fer-se amb el tercer lloc, amb un total de 76,5 punts. A la part de baix, amb el premi a la “constància” (la puntuació més baixa sense deixar de presentar fotos cap mes) tenim a la incombustible Joana Colomé, amb 53,5 punts.

La classificació es pot veure a l’enllaç corresponent.

M. Rosa Ferré amb els membres de Junta de Flash Gelida

170 Registres trobats

Pàgina següent »