Publicada la convocatòria del 29è Flash de Festa Major

Tot i els greus inconvenients derivats de l’emergència sanitària per l’aparició del coronavirus SARS-CoV2, hem cregut en la pertinència de convocar el Concurs de Fotografia que durant 28 edicions s’ha vingut celebrant i que posa Gelida en el mapa de la fotografia catalana i internacional.

Durant les vint-i-set edicions anteriors el format de presentació de les fotografies va ser en paper, i l’any passat va ser el primer en què vam optar pel format digital, i gràcies al qual vàrem rebre obres de diversos països d’Amèrica. Conscients de l’enorme treball que l’organització d’un concurs d’un nivell com el nostre representa, enguany ens hem decidit per aixoplugar-nos amb una plataforma puntera dedicada a aquesta àrea, com és Fotogenius. És doncs amb el seu ajut i col·laboració que ens complau obrir la convocatòria de la vint-i-novena edició del Flash de Festa Major.

No és aquesta l’única novetat. Conscients de que la tradicional secció de Fotografia local, amb obres de Gelida, seria de difícil resolució per les dificultats de mobilitat interterritorial, hem optat per eliminar aquesta secció i, a canvi, obrir el tema lliure amb una secció de monocrom i una de color (cap i a la fi, molts dels concursos nacionals i internacionals ja ho fan així), amb la qual cosa assegurem la presentació d’un nombre considerable de treballs. Mantenim, això sí, un dels requisits pels quals el nostre concurs és més conegut (i a vegades criticat): l’absència de persones, en tot o en part, en les fotografies.

Per tant, i entrant en un terreny més pràctic, ja no és de rebut enviar les fotografies a cap de les adreces de correu que tenim habilitades, tot i que naturalment, la nostra adreça oficial (flashgelida.flashgelida@gmail.com) continua plenament vigent per a consultes.

Així, doncs, accedint a la web de fotogenius trobareu les dades del concurs, bases, data de tancament, de veredicte i comunicació de resultats. Tan sols ens restaria acabar de perfilar el tema del veredicte que, malauradament, haurà de ser a porta tancada sense públic, i que intentarem sigui com sigui de fer-lo presencial. Tanmateix, estem preparats per fer-lo de manera online.

 

Esperem rebre les vostres fotografies!!

Necrològica

el passat 18 de desembre va morir Jaume Navarro Cardús. El Jaume va ser fundador de Flash Gelida i Membre d’Honor i President de la Federació Catalana de Fotografia. Descansi en pau.

Celebrat el 28è Concurs Fotogràfic “Flash de Festa Major”

El passat dia 27 de juliol va tenir lloc el veredicte del 28è Concurs Fotogràfic “Flash de Festa Major”. Els jurats varen ser Miguel Parreño, Salvador Atance i Pere Ribera. Els resultats del veredicte queden recollits en l’acta que podeu consultar tot seguit

ACTA 28 FLASH FESTA MAJOR

Les fotos guanyadores (doble clic per ampliar)

 

Galeria de fotos finalistes. Tema lliure

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Galeria de finalistes tema Gelida

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

172 Registres trobats

Pàgina següent »