Publicades les bases del 6è Ral·li Fotogràfic de Gelida

Autor: Pau Parera Rimbau

Com podeu llegir a les bases, enguany hem introduït uns canvis en la mecànica del ral·li, començant per la data de celebració. El fet de fer-lo el mes d’abril ens causava un cert trasbals, i també als participants, doncs les coincidències amb el període de Setmana Santa i Pasqua ens obligaven a fer malabars amb les dates. És per això que finalment, amb el consentiment de l’Assemblea General, hem decidit passar la celebració del ral·li al mes de maig, amb la voluntat que es mantingui “el tercer diumenge de maig” com el del ral·li de Gelida.

El segon gran canvi que es contempla en les bases és que ja no caldrà tornar al local de les inscripcions a “descarregar” les fotografies, de manera que els participants tindran la possibilitat de fer una mínima post-edició de les seves imatges (amb els límits exposats a les bases) i fer-ho per un mitjà com el WeTransfer que assegura un control total de l’enviament i recepció dels arxius fotogràfics. I finalment, el centre d’inscripcions també canvia. Enguany passem al Centre d’Interpretació del Funicular, on també s’hi farà el veredicte, un lloc més cèntric de la nostra població i que permetria que més gent es vegi interessada en donar-hi un cop d’ull.

Esperem que aquests canvis ajudin a consolidar aquest esdeveniment i, qui sap, si a despertar el cuc fotogràfic en algunes consciències.

Bases 6è RAL·LI FOTOGRÀFIC_DEFINITIVES

Necrològica

el passat 18 de desembre va morir Jaume Navarro Cardús. El Jaume va ser fundador de Flash Gelida i Membre d’Honor i President de la Federació Catalana de Fotografia. Descansi en pau.

Celebrat el 28è Concurs Fotogràfic “Flash de Festa Major”

El passat dia 27 de juliol va tenir lloc el veredicte del 28è Concurs Fotogràfic “Flash de Festa Major”. Els jurats varen ser Miguel Parreño, Salvador Atance i Pere Ribera. Els resultats del veredicte queden recollits en l’acta que podeu consultar tot seguit

ACTA 28 FLASH FESTA MAJOR

Les fotos guanyadores (doble clic per ampliar)

 

Galeria de fotos finalistes. Tema lliure

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Galeria de finalistes tema Gelida

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

172 Registres trobats

Pàgina següent »