Sopar Nova Temporada i premis Socials

Magnífica resposta dels socis i sòcies de Flash Gelida la que va tenir lloc a Gelida, en aquesta ocasió al restaurant Gínjol. Fins a 28 comensals ens vam congregar per passar una magnífica vetllada i també per fer lliurament als guanyadors i guanyadores d’un o més socials i, lògicament, a la terna absoluta.

Aquí us deixem amb LA GALERIA DE LA FAMA

I també a la vetllada, es va lliurar el premi al guanyador del concurs fotogràfic “Dóna la cara pel riu” de l’any 2018 a Dani García Peris

Nou premi per a Francesc Alasà

En aquesta ocasió el nostre company i president Francesc Alasà ha obtingut el sisè premi del VII Concurs de Fotografia “Templers de Puig-reig”, el veredicte del qual va tenir lloc el passat 4 d’agost. S’hi van presentar un total de 77 fotografies.

 

Enhorabona, Francesc!!

Veredicte del 27è Concurs Fotogràfic “Flash de Festa Major”

Tal i com consta a les seves bases, aquest passat dissabte va tenir lloc el veredicte del Concurs “Flash de Festa Major”. El Jurat de la Federació Catalana de Fotografia, format per Miquel Estrada, Luis Calle i Miguel Parreño, va emetre el seu dictamen, com segueix:

Tema Lliure

1r premi, per a Luis Leandro Serrano, de Cornellà de Llobregat, amb l’obra “Reflejos”

2n premi per a Juan Angel Donaire Camacho, de Villarubia de los Ojos (Ciudad Real), amb l’obra “Abandono V”

3r premi per a Santi Viladrich Pujol, de Manresa, amb l’obra “Sense títol 2”

 

Quant al tema local, que enguany era “Gelida en blanc i negre”, els premiats són:

1r premi per Lluís Remolà Pagès, de Sant Feliu de Llobregat, amb l’obra “Cases modernistes”

2n premi per a Diego Pedra Benzal, de Viladecans, amb l’obra “Bar”

3r premi per a Javier Checa Colmena, d’El Papiol, amb l’obra “Pensamientos”

 

I finalment, el premi per a la millor fotografia presentada pels socis de Flash Gelida va recaure en:

Francesc de P. Alasà Puig, amb l’obra “Resclosa”

 

Quant als finalistes, cal destacar a Francesc Alasà, Toni Torné i Carles Prats que formaven part dels 21 pel tema lliure, i Francesc Alasà i Joan Clanchet dels 11 en el tema Gelida.

 

 

El Flash de Festa Major continua a bon ritme

Un cop finalitzat el termini de presentació de fotografies pel Concurs Flash de Festa Major, s’han registrat i classificat degudament, donant un resultat de 261 fotografies, de les quals 166 corresponen a tema lliure i la resta, 95, al tema local, que recordem era enguany “Gelida en blanc i negre”. El recompte adverteix d’una disminució respecte l’any passat, però sembla confirmar una reducció del percentatge de minva.

Ara serà el torn d’etiquetar les fotos i passar-les pel sedàs del comitè de selecció, per tal de comprovar si alguna fotografia presentada no es correspon amb les bases del concurs.

Un altre premi de socis de Flash Gelida

En aquesta ocasió ha estat el soci Climent Clerch qui s’ha endut el segon premi en la categoria “jardins” del Ral·li Fotogràfic de Vallromanes, que va tenir lloc el passat 10 de juny. El lliurament de premis ha tingut lloc avui dissabte dia 7 de juliol

150 Registres trobats

Pàgina següent »