Primer Social 2014-2015

Divendres dia 10 tenia lloc el primer Social de la temporada, amb tema lliure.Es presenten 32 fotos de 18 socis

El Jurat està format per Josep Escofet i Miquel Rota, de Vilafranca del Penedès, i ha tingut a bé atorgar la màxima puntuació a la foto de Josep M. Comajuncosas.
Amb 9,5 punts han quedat les fotos d’Eduard Aragonés, Sònia Hernández i Joan Clanchet; amb 8,5 Laura Perez i Toni Torné; amb 8 punts Joan Llopart i Rita Gómez; amb 7.5 Francesc de P. Alasà i Ramon Cuadros; amb 7 punts Climent Clerch i Esperança Giró; 6,5 per Carles  Prats; 6 per Encarna Cao i Santi Soteras; 5,5 per a Montse Llopart, 5 punts per a David Fernandez i 4,5 per a Joana Colomé.
En general han volgut ser positius i no han carregat massa l’aspecte negatiu de cap foto. Han elogiat, per ordre de puntuació, la composició correcta, la perspectiva adequada, l’equilibri de color…
A la foto de la Laura hi troben a faltar “alguna cosa”, algun tema concret. Però està ben realitzada tècnicament.
De la de Climent diuen que les diagonals són correctes però resulta massa monocromàtica. El gris els resulta massa uniforme i que faltaria alguna finestra fosca per trencar la monotonia.
El pelicà de l’Encarna té cremades les ales.
La rosa de la Montse Llopart queda “empastada” i en “suspensió”… li falta un punt d’ancoratge. I la de la Joana peca de massa informació en la imatge. Una mica confusa.