Tercer Social 2014-2015

El divendres 12 de desembre s’ha celebrat el tercer social de la temporada, amb tema lliure. S’han presentat 37 fotografies, el nombre més gran fins ara, i comptem amb la presència d’un possible nou membre de Flash Gelida, en Marc Segura.

El Jurat d’aquesta ocasió ha estat en Domènec Freixedas, que no ha atorgat cap 10, doncs en la seva opinió res no és perfecte i sempre és possible de millorar-ho.

Aixi les coses, la classificació d’aquest social ha quedat com segueix:

9 punts per a Rita Gómez
8,5 per a Eduard Aragonés, Sònia Hernández i Toni Torné
8 per a Climent Clerch, Encarna Cao i Santi Soteras
7,5 per a Josep M. Comajuncosas i Marc Segura
6,5 per a Laura Pérez, Carles Prats i Joana Colomé
6 per a Esperança Giró
5,5 per a David Fernández i Ramon Cuadros
5 per a Montse Llopart, Joan Llopart i Joan Clanchet
4,5 per a Francesc Alasà

El jurat destaca de la foto guanyadora la gama cromàtica, l’enquadrament i el color general. De la foto de l’Eduard, unes bicicletes, comenta el contrast. La foto de la Sònia destaca per l’equilibri i pel cel potenciat. Cas contrari a la foto del Toni, doncs diu que si bé el paisatge és potent, un cel dramàtic li hauria fet guanyar punts. La font del Climent, li sembla bé, amb control de parts brillants. De la foto de l’Encarna diu que li agrada la gama cromàtica, encara que el punt d’interès, l’arbre, estigui col·locat al mig. De la model de color d’en Santi, diu que està ben “agafada”, amb un bon control de la llum i el volum. El passadís d’edifici, del Josep M. Comajuncosas el comenta pel bon motiu que ha triat, però que li dóna una sensació que està inclinada. De la foto d’en Marc, una escena nocturna de monopatí, en destaca l’atreviment, que està molt bon treballada i un molt bon ús del flaix.

De la foto de les aus de la Laura, comenta la bona composició, les diagonals i l’enquadrament, però que és una mica estàtica. La foto del Carles li mereix l’atreviment, però l’hauria d’haver retallada. La pluja darrera la finestra de la Joana li mereix un aprovat, igual que la de l’Esperança, de la qual diu que hauria millorat d’haver-la contrastada una mica, que “li falta canya”.

A partir d’aquí, la resta de fotos ja els hi troba bastants defectes: la del David faltada de contrast, la del Ramon “massa pedra”, la de la Montse Llopart és massa estàtica, l’arc de sant Martí del Joan Clanchet està tallat i la del Francesc resulta avorrida i que no es mostra la qualitat de la neu.